Voor de recente week aanbiedingen kijkt u op de Nieuws/ Blog pagina:

Leuke spaaractie

wpid-unnamed.png

Gratis 1/5 staatslot

Voor alle klanten die trouw elke week boodschappen komen doen vind ik dat er een soort beloning moet komen! Dus elke klant die voor 200 euro aan kassabonnen inlevert ontvangt een 1/5 staatslot cadeau zodat u een keer mee kunt spelen met de Nederlandse Staatsloterij. Wilt u niet meespelen dan mag u een droge worst of plak paté uitzoeken. Ik heb diverse soorten en smaken, dus er zal vast een passende droge worst of paté voor u tussen zitten die u erg aanspreekt!

Feestje?

Als u een feest organiseert dan heeft u waarschijnlijk ook meer nodig. Om mijn klant tegemoet te komen wil ik best in de kosten delen door een nette prijs voor mijn product te vragen. Dus als er een grotere vleesbehoefte ontstaat dan wil ik best mijn prijs aanpassen. Bij feesten en partijen graag van tevoren de prijs overleggen zodat u weet waar u aan toe bent en uw gasten uiteindelijk weer reclame voor mij gaan maken. Win – Win situatie!