Ik ben er klaar voor!

Maanden heb ik ernaar toe geleefd en nu gaat het eindelijk beginnen! Ik heb in maart 2015 samen met Ellen besloten om voor mezelf als zelfstandig biologische slager op de markt te beginnen. Ik heb door de jaren heen een bestaande klantenkring opgebouwd en weet wat ik moet doen om het juiste product aan te bieden. Mijn klanten willen kwaliteit en dat ga ik ze geven ook!

Morgen ga ik de verkoopwagen ophalen in Barneveld bij BK Trailers en gelijk door naar Hilarius te Brummen voor de bestickering. Maandag middag gaan alle spullen die ik nu thuis heb staan naar de gehuurde bedrijfsruimte. In overleg met Henk Derks ga ik daar (Kruisstraat 4 te Zutphen) een eigen plekje creëren. Het is niet echt groot, maar wel zeer praktisch ingericht.

Woensdag & donderdag worden voor mij hectische dagen. Dan krijg ik alle voorraad geleverd en is het feest compleet!! Zelfstandig, dus alles zelf regelen. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt. Met de juiste instelling ga ik het realiseren. Eerst alles voorbereiden en produceren en vrijdag voor het eerst onder eigen naam op de markt in Dordrecht en zaterdag op de Noordermarkt in Amsterdam! En volgende week donderdag (27 aug) voor het eerst in Scheveningen.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de hulp, steun, kennis en het meedenken! Ellen en mijn jongens, Koos Boertjens, Patrick Simons, Jasper Hanjoel, Rick Janssen, Remco Roelofse, Rob Rijks, Peter Landsheer, Herman Boersma, Manda Mos, Liesbeth Korderijnk, Hennie Kursten, Paul Ploegman, Jorian Ploegman, Rene Pals, Henk Derks, Hans Noteboom, Fam van Zon, Fam Wesselink en natuurlijk alle vrienden en klanten die ik door de jaren heen heb opgebouwd!! Mensen bedankt…

Fijn dat ik iedereen nog steeds recht in de ogen kan aankijken en met een goed gevoel mijn eigen weg kan gaan! Ik heb er zin in… #Tot ziens op de markt #Passie #Vertrouwen

16-08-2015 Chris Dammers