Het is weer bijna zover!  We stormen richting de drukke december maand.

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u een bestelling kan plaatsen en op welke dagen u deze kunt ophalen.

kerst ophaaldagen:

  • Zutphen – Woensdag 18 december
  • Scheveningen – Donderdag 19 december
  • Den Bosch – Vrijdag 20 december
  • Amsterdam – Zaterdag 21 december

Let op: Week 52 zijn wij een weekje vrij! Donderdag 2 januari ben ik weer op de markt in Schevenings en vrijdag Den Bosch met als afsluiter weer in Amsterdam.

Bestel procedure:

Vul een bestellijst in en lever deze in aan de kraam. De bestellijst ligt klaar in de verkoopwagen, of u kunt hem downloaden:” Kerstfolder 2019” Ook mag u via het contact formulier een mail sturen met daarop uw kerstbestelling. LET OP: U KRIJGT VAN MIJ ALTIJD EEN REACTIE! Als u na een paar uur geen reactie heeft gekregen dan heb ik de mail niet gelezen/ontvangen.

Iedereen die een kerstbestelling plaatst ontvangt een bestelnummer. BEWAAR DEZE GOED! Dit nummer hoort bij de geplaatste bestelling. Als u het nummer kwijt bent duurt het extra lang om op naam te zoeken. Alle bestellingen moeten dan per stuk nagekeken worden of het de juiste is. Maak aub een foto van het bestelnummer of zet het in de telefoon. Dit scheelt ons veel tijd…

Houdbaarheid:

Alle bestelde vleesproducten worden vacuüm verpakt zodat u deze een week in de koelkast kunt bewaren! Vleeswaren/etc. worden op de verkoopwagen gepakt en/of gesneden.

Iedereen succes met de voorbereidingen. Wij staan weer voor u klaar met goede adviezen en we gaan er dit jaar ook weer een succes van maken!! Ik heb er zin in…

Groetjes Chris Dammers @Uwbiologischeslager  Kerstfolder 2019