Het eerste half jaar zit er bijna op!  Wat gaat het toch snel.  En ik kan nu eindelijk zeggen dat ik alles onder controle heb.  De toonbank presentatie is nu eindelijk zover dat ik tevreden ben hoe het vlees gepresenteerd word. Komt toch aardig wat bij kijken,  en met veel passen en meten komen we er wel.

image

image

Nu hebben we de opstartfase doorstaan en gaan we werken aan de toekomst.  De verkoopwagen huur ik nog bij BK trailers in Barneveld. Maar deze probeer ik op korte termijn af te betalen zodat hij mijn eigendom word.  Daarna kan ik er een vleeswaren meubel in laten bouwen, zodat ik net iets meer ruimte in de toonbank krijg om mijn producten te presenteren… 

De kwaliteit van mijn vlees en vleeswaren zijn nu stabiel.  Ik krijg goede feedback van mijn klanten,  zowel positief als negatief.  En daar kan ik wat mee.  Mijn leveranciers doen goed hun best en de worstmakers uit Terschuur werken erna om de puntjes op de bekende i te zetten!  En dat gaat zeer goed.  Ik lever het vlees aan en hun maken er specialiteiten van.  Echt top! 

Kortom de zaken gaan goed! Lieve mensen bedankt voor jullie klandizie!!

image

 

Met vriendelijke groet,
Chris Dammers
Tel. 0623624602
info@uwbiologischeslager.nl