Goede start.

De weken vliegen voorbij!  Maar ik ben nog steeds erg blij met de keus die ik gemaakt heb,  al is het hard werken om alles voor elkaar te boksen.  Mijn klanten reageren goed op alle veranderingen die ik heb doorgevoerd.  De kwaliteit van mijn vlees is erg goed,  en dat wordt door iedereen opgemerkt! Ik krijg leuke berichten van de klanten op de markten en foto’s van prachtige gebraden specialiteiten via de mail.  Van pulled pork tot een schitterend gebakken longhaas. En daar doe ik het allemaal voor.  Het is meegenomen dat de omzet ook doorgroeit want dat kan ik weer investeren in het bedrijf!  Eerst zaaien en dan oogsten. Zo luidt het spreekwoord. En zo is het ook!

Pulled pork

longhaas

 

Aankomende week ga ik meer verse worst soorten maken.
Ik heb er nu een goed werkende stopbus bij waar ik worsten mee kan afstoppen. Dus dinsdag ga ik mijn worst-maak skils weer eens op de proef stellen. Ik ga toulouse worsten en runder merguez worstjes maken want deze soorten heb ik de eerste weken niet genoeg kunnen maken omdat ik de juiste middelen er niet voor had.

image

20 ltr worst stopbus

Aankomende weer weer lekker druk!! En heb er heel veel zin in! #Worstmaken #100%biologisch #uwbiologischeslager