Het jaar vliegt voorbij!  En ik heb ervan genoten.  Van de drukte door het opstarten en alle voorbereiden treffen tot uiteindelijk mijn eindresultaat behalen.  Ik ben tot nu toe erg tevreden met het geen wat ik bereikt heb.  En mijn klantenkring groeit met de week.  Erg leuk om te merken dat nieuwe gezichten een bezoek brengen bij mijn kraam. En de week erop komen vertellen dat ze hebben genoten van hun aankopen!  Met elke week een frisse toonbank gevuld met producten die ik graag verkoop en letterlijk & figuurlijk achter sta!  ;-]  

Na een jaar geen vakantie dagen te hebben opgenomen wil ik alvast melden dat ik de eerste 3 weken van augustus op vakantie ben!  Maar dit maak ik duidelijk kenbaar aan de kraam en op internet.  Na de vakantie heb ik een leuke actie  om iedereen te bedanken voor de klandizie.

Dit word een actie waar iedereen iets aan heeft. “10% korting op het gehele assortiment” 

Tot ziens op de markt!