Biologische slagerij Chris Dammers

Esther’s Pasta

Esther’s pasta

Benodigdheden: (voor 2 personen)

* Biologische rauwe ham in blokjes ( 150 gram)

* 1 biologische rode paprika

* Een handvol biologische romaatjes of honingtomaatjes (mini tomaatjes)

(in elk geval zoete tomaatjes, tomaatjes met veel smaak)

* 1 bekertje crème fraîche

* 1/2 bakje kruidenroomkaas

* Parmezaanse kaas

* Penne pasta (bijv spelt pasta)

Bereidingswijze:

Rauwe ham in blokjes, van elkaar af halen en in een beetje olie zachtjes bakken. In stukjes gesneden paprika toevoegen. Ook zachtjes mee bakken. Crème fraîche en de helft van de kruidenroomkaas toevoegen. Saus zachtjes verwarmen. Hij smaakt nu nog zout maar dit komt goed. Pasta gaar koken. (kan met een bouillon blokje) Als de penne bijna gaar is schep je de half door gesneden romaatjes door de saus en met flink wat Parmezaanse kaas erbij. Penne afgieten en zachtjes door de saus scheppen zodat de halve tomaatjes niet helemaal stuk gaan.

Op je bord scheppen en daarop nog wat Parmezaanse kaas en een frisse salade.

Eet smakelijk!