Biologische slagerij Chris Dammers

Dijkstraat 4

Uitbreiding…

Met trots kan ik iedereen melden dat ik met mijn productie & opslag ga starten op een nieuwe locatie! De ruimte die ik voorheen huurde begint te klein te worden en ik heb het liefst alles lekker bij elkaar. In deze nieuwe bedrijfsruimte heb ik voldoende ruimte om mijn verkoopwagen binnen zetten en heb dan heb ik gelijk de mogelijkheid om verkoop activiteiten uit te voeren. Voorheen was dit niet/slecht mogelijk omdat de verkoopwagen buiten op straat moet staan en er geen ruimte is om de klep te openen. Ook kreeg ik geen toestemming van de gemeente, en illegale verkoop daar hou ik niet van. 😉

Introductie:

Hierbij wil ik iedereen voorstellen aan mijn toekomstige nieuwe werkplaats. Locatie: Dijkstraat 4, 7205AG te Zutphen (De Hoven)

Oppervlakte: 150m2 begane grond & 130 m2 boven etage. Genoeg ruimte om mijn plannen in uit te voeren. Op dit moment word de werkplaats verbouwd om te voldoen aan de huidige eisen. Er zal een koel/vries combinatie geplaatst worden en de wanden worden voorzien van cleanboard. Dit is een materiaal dat makkelijk te reinigen is. En waar ik nog veel jaren plezier aan zal beleven. #Duurzaam #Hygiënisch #PlezierigWerken

Als de planning het toe laat zou ik graag in week 40 (eerste week van oktober) willen starten om mijn wagen vanuit de Dijkstraat 4 te bevoorraden. Ik blijf op de bestaande markten mijn vlees verkopen en heb geen intentie om een full time slagerij te starten. Maar mochten er toch liefhebbers zijn die mijn vlees eens willen proberen dan kan dat op woensdag’s middags tussen 13 uur en 16 uur. S’morgens ben ik dan druk met toonbank vullen en meestal rond 13 uur ben ik wel in staat om 80% van mijn assortiment in de verkoop te doen.

indeling:

Op de tekening is te zien hoe de gewenste situatie zal worden. De huidige staat is een kaal casco pand waar net een nieuwe dak op geplaatst is. Daar hebben we dus geen onderhoud meer aan. Op deze tekening staat de koel vries combinatie nog als 1. Maar na een kleine aanpassing hebben de geleerden er toch voor gekozen om een gescheiden koelcel en een aparte vriescel te plaatsen ivm ruimte opbrengst. Kortom, goed meegedacht!!!

Week 28 (Maandag 28 aug 2017)

Eric van Kreutsen (van koelservice Apeldoorn) kreeg van mij de opdracht om de koelcel en vriescel te plaatsen. Hij heeft mij eerder geholpen tijdens moeilijke momenten door onderhoud aan mijn koelmotor succesvol uit te voeren op onmogelijke tijden. Door zijn fijne/eerlijke manier van communiceren & zaken doen ben ik erg blij met deze man! Een goeie monteur is beter dan een verre vriend. 😉

Vandaag is hij begonnen met het bouwen van de cellen samen met een collega monteur. De basis staat zo vast als een huis en met deze cellen kan ik tot aan mijn pensioen. Hij heeft gekozen voor een stevig/solide bouw en rekening gehouden met mijn wensen. A.s woensdag worden de motoren geïnstalleerd en kunnen de cellen in test draaien.

Week 29: (Maandag 4 oktober)

Vandaag gaat Peter Ruitenberg (van Multiservice Ruitenberg) voorbereidingen treffen zodat hij de wanden kan plaatsen. Ook zal Rik (Steun en toeverlaat/installateur) een begin maken om enige aansluitpunten voor te bereiden zodat er straks een werkend geheel word gerealiseerd…

 

Kortom ik/we hebben een goede start! En tot nu toe strak op schema. hahaha Alle vorderingen zal ik hier plaatsen, zodat ik er in te toekomst nog eens op terug kan kijken!

 

Groetjes! en tot ziens…